6 moduri simple care te ajută să cureți praful din calculator repede și bine

Praful este unul dintre principalii inamici ai computerului. Indiferent cât de mult încercăm să-l păstrăm curat, indiferent de ceea ce facem, praful din aer se tot așează pe calculator, împiedicându-l să lucreze și îngreunându-i activitatea în mod constant.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Tasta a colectat câteva sfaturi despre cum să vă curățați cu ușurință calculatorul de praf și murdărie cu ajutorul articolelor disponibile.

1. Ștergeți ecranul

Pentru a îndepărta praful de pe un monitor de computer acasă, oamenii folosesc deseori prosoape de hârtie sau de hârtie. Dar, apoi o mulțime de scame se așează pe ecran, cad și intră în tastatură. În plus, prosoapele de hârtie și țesătura brută lasă pete și, mai rău, zgârieturi minuscule pe ecran.

Numai o cârpă din microfibră este potrivită pentru curățarea monitorului! Acest tip de țesătură nu lasă scame și este suficient de moale pentru a nu zgâria suprafața ecranului.

2. Îndepărtați murdăria din carcasă

Nu utilizați produse care conțin alcool, amoniac sau acetonă. Aceste lichide agresive pot elimina vopseaua de pe butoane și pot deteriora ușor monitorul, mai ales dacă sunt acoperite cu un strat antireflexiv.

Pentru a pregăti un lichid universal de…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE