A apărut primul filmuleț cu noua Dacia Duster 2018 [VIDEO]


Dacia Duster 2018 este cel mai anticipat automobil Dacia, marcând intrarea SUV-ului Duster în cea de-a doua generație. Dacă până acum am avut parte doar de poze cu noul model al producătorului autohton, acum a apărut și un clip video în care putem admira mai bine noua Dacia Duster 2018.

Filmulețul este unul de tip ”spion” și a fost realizat pe ascuns în timpul unor teste de șosea cu noul automobil Dacia Duster. Mașina este în continuare vopsită în culori de camuflaj, tocmai pentru ca designul să fie ferit de ochii curioșilor. Noua Dacia Duster 2018 va fi lansată, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Actualul Model Dacia Duster este deja printre noi de șapte ani. Astfel că producătorul auto român a decis să dea un binemeritat refresh gamei printr-un nou model care ar urma să vină pe piață în anul 2018.

Mai jos avem și pozele spion apărute recent cu noul Duster 2018. În ciuda faptului că noul model de Daci este intens camuflat în imagini, pentru a păstra cât se poate de mult secretul designului, ne putem da seama că mărimea va fi cam la fel ca la precedentul model.

De asemenea, și unele trăsături de design s-au schimbat față de modelul vechi de șapte ani. Noua Dacia Duster 2018 va avea faruri mai dreptunghiulare și ușile din spate modificate. Din păcate, stopurile sunt în continuare destul de mici pentru anvergura pe care o are modelul produs în România….

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE