A dat untul pe răzătoare și l-a folosit la prăjitură! Motivul te va uimi


Cu singuranță ți s-a întâmplat să te apuci de gătit și să-ți dai seama că ai uitat să scoți untul din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered –>


Untul are nevoie de 30-45 de minute pentru a ajunge la temperatura potrivită pe blatul de bucătărie, în timp ce untul înghețat are nevoie de câteva ore. 

Din fericire, ai la îndemână câteva trucuri simple care te vor salva.

1. Dă-l pe răzătoare – Funcționează și la untul rece, și la untul înghețat. Rade untul direct în vasul în care ai nevoie de el. 

2. Presează-l cu făcălețul – Scoate untul de la frigider, pune-l între două foi de hârtie pergamentată și presează ușor cu un făcăleț până când acesta devine plat. 

3. Taie-l în cubulețe – Apoi lasă-l la temperatura camerei până când se înmoaie, sfătuiește girly.ro.

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE