A fost lansat videoclipul oficial al piesei „Yodel It!“, cu care Ilinca şi Alex vor reprezentă România la Eurovision 2017 VIDEO

Filmările pentru videoclipul piesei „Yodel It!“, compusă de Mihai Alexandru, au avut loc în mai multe spaţii din Cluj-Napoca, printre care Parcul Central, Piaţa Unirii, acoperişul clădirii NTT Data şi în faţa Teatrului Naţional.


 

Regia videoclipului este semnată de Dan Petcan, care a lucrat de-a lungul timpului cu trupele Holograf, 3 Sud Est, dar şi cu Andreea Bănică şi Alina Eremia. 

 

Ilinca Băcilă (18 ani), originară din Cluj-Napoca, şi Alex Florea (25 de ani), născut în Constanţa, au fost aleşi de telespectatorii română să reprezinte România la Eurovision 2017. Cei doi vor urca pentru prima dată pe scena din Kiev în a doua semifinală a concursului, de pe 11 mai, de pe poziţia a şasea. 

 

Ediţia din acest an a concursurlui Eurovision va avea loc la Kiev, capitala Ucrainei, a cărei reprezentantă, Jamala, a câştigat ediţia din 2016 cu piesa „1944“. Finala Eurovision 2017 va avea loc pe data de 13 mai, având semifinalele pe 9 şi pe 11 mai.

La Eurovision 2017 participă 42 de ţări, dintre care 18 concurează în prima semifinală, cea de pe 9 mai, iar 18 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, de pe 11 mai. Potrivit tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii ţărilor participante la Eurovision 2017, reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, vor urca pe scenă în prima jumătate din a doua semifinală a concursului.

 

Aşadar, în prima semifinală Eurovision 2017 vor urca pe scenă, în ordine: Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan, Australia, Cipru,…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE