A sunat la numărul de urgență, dar acest lucru i-a adus sfârșitul. REVOLTĂTOR ce a pățit femeia


Un polițist din Minneapolis, Minnesota, a împușcat o femeie de 40 de ani din Sydney la scurt timp după ce aceasta a apelat numărul de urgență 911 pentru a alerta în legătură cu un atac stradal. Familia femeii cere acum explicații pentru ceea ce ei consideră un act de violență neprovocată, informează publicația Russia Today.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„La un moment dat, un ofițer a tras cu arma, rănind grav o femeie”, au declarat reprezentanții poliției, fără a dezvălui detalii suplimentare despre ceea ce i-a determinat să folosească forța armată împotriva femeii.

Ofițerii purtau camere de supraveghere montate pe uniforme, în momentul în care s-au desfășurat altercațiile, dar ele nu erau pornite, potrivit declarației.

De asemenea, nici camera de pe bordul vehiculului poliției nu a captat incidentul, au adăugat polițiștii. Ei au menționat că s-a deschis o anchetă care, în prezent, se află „într-un stadiu incipient”.

Între timp, moartea femeii, identificată sub numele de Justine Ruszczyk, originară din Sydney, Australia, a declanșat un val de indignare în rândul comunității locale. Localnicii au venit în număr mare la locul crimei pentru a trage la răspundere poliția.

Victima urma să se căsătorească în luna august, dar, deși relația cu…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE