Acer Switch 3 – o alternativă accesibilă la Surface, ideală pentru cei care călătoresc mult [REVIEW] (Laptopuri)


Prin intermediul seriei Surface, Microsoft a reuşit să popularizeze dispozitivele 2-în-1. Acestea s-au dovedit a fi unelte foarte utile în special pentru cei care călătoresc mult şi au nevoie de accesul la aplicaţii de productivitate. Locul lor în portofoliul de gadgeturi al unui utilizator este între desktopul sau laptopul greu de acasă/la serviciu şi smartphone. Din păcate, modelele din portofoliul Microsoft nu au un preţ accesibil. Din fericire, alte branduri au venit cu oferte şi pentru portofele mai „subţiri”. Pentru cei care îşi doresc un astfel de dispozitiv, Acer Switch 3 este o variantă demnă de luat în seamă. Modelul taiwanezilor are un preţ decent, un ecran tactil de calitate superioară şi o tastatură reuşită.

Construcţie, design, ergonomie

Acer Switch 3 atrage atenţia prin construcţia solidă şi materialele de calitate folosite. Tableta propriuzisă este realizată din metal (marginile) şi aluminiu în partea din spate. Suportul metalic care ţine tableta pe birou în unghiul dorit are un design inedit, „ascuns” în marginile tabletei atunci când nu este folosit.

Toate porturile şi opţiunile de conectare de care dispune Switch 3 sunt poziţionate pe marginea din stânga. Găsim acolo un port USB 3.0, unul USB Type-C, un slot pentru card microSD, jack-ul audio universal de 3,5 mm şi mufa pentru încărcare. Ar fi ajutat destul de mult prezenţa unui al doilea port USB standard, mai ales pentru utilizatorii care folosesc un maus împreună cu…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE