Actor la Hollywood și legendă a UFC, în vizită în România. Ce a făcut la Constanța

Actor la Hollywood și legendă a UFC, în vizită în România. Ce a făcut la Constanța.


Unul dintre primii campioni din istoria UFC și totodată actor în producții mari de la Hollywood precum Bad Boys, 15 Minutes sau Air Force One, rusul Oleg Taktarov, se află în aceste zile în România, acolo unde pregătește un nou film, iar sâmbătă a profitat de ocazie și a vizitat litoralul Mării Negre.

Acesta s-a întâlnit la Constanța cu proprietarul circuitului Superkombat, Eduard Irimia, și au discutat despre mai multe proiecte, fiind cunoscut faptul că promotorul român a adus de-a lungul timpului în țara noastră actori precum Kristanna Loken, Bai Ling, Costas Mandylor, Erika Eleniak sau Cristopher Atkins. 

„Este o legendă a sporturilor de contact și un om bine ancorat în realitate. I-am povestit despre proiectul Superkombat, dacă va mai fi în țară până atunci, poate îl vedem pe 19 august la gala de la Constanța. Îi place în România, chiar se antrenează în pauzele dintre filmări la o sală de sambo din Capitală”, a spus promotorul Eduard Irimia.

Legendarul campion rus a susținut, la invitația clubului Dracones, un seminar pe o plajă din Mamaia, iar printre participanți s-au numărat și luptătorii Superkombat, Alex Filip și Eduard Chelariu.

În vârstă de 49 de ani, Taktarov a devenit campion UFC în 1995 și a rămas în istoria circuitului prin recordul de cea mai rapidă ghilotină. Declarat Maestru al Sportului în Rusia, atât în judo, cât și sambo, acesta a făcut tranziția, după retragerea din activitate, spre…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE