Adunarea creditorilor Amonil a aprobat planul de reorganizare propus şi elaborat de către administratorul special

Adunarea creditorilor Amonil a aprobat planul de reorganizare propus şi elaborat de către administratorul special al societăţii, se arată într-o informare publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).


‘Totodată, în dosarul nr.1611/98/2014, aflat pe rolul Tribunalului Ialomiţa, la termenul din data de 16 iunie 2017, instanţa de judecată a pronunţat Hotărârea intermediară nr.925/16.06.2017 prin care a confirmat planul de reorganizare, în conformitate cu prevederile art.101 din Legea nr.85/2006’, se arată în document.

Administratorul judiciar al companiei este Expert Insolvenţă SPRL-Filiala Bucureşti, iar administratorul special, Matei Cristina.

Compania a realizat, în primul trimestru din acest an, o pierdere de 433.455 lei, în creştere cu 12% comparativ cu perioada similară din 2016.

‘Activele imobilizate au scăzut (nesemnificativ) de la 68,48 milioane lei, la 68,47 milioane lei, ca urmare a amortizării lunare înregistrate. Imobilizările corporale în curs de execuţie, respectiv Centrala de cogenerare, nu au suferit modificări faţă de anul 2016. Nu sunt modificări semnificative ale valorii stocurilor. Creanţele comerciale au scăzut cu suma de 315.473 lei ce reprezintă încasări lunare de la Urban Slobozia, executată silit prin biroul executorului judecătoresc Nitu Ion. Datoriile comerciale şi cele fiscale au fost diminuate datorită plăţilor lunare efectuate către furnizori şi bugetul de stat’, reiese din raportul pe primul trimestru.

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE