Află trei secrete care îți vor arăta cum să-ți păcălești creierul să învețe tot ce vrei!


Multe persoane își amintesc greu anumite lucruri. Studenții vor să-și îmbunătățească memoria pentru a învăța mai ușor, iar adulții vor să îndeplinească toate sarcinile pe care le au într-o zi.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Modalități prin care poți să-ți păcălești creierul să învețe tot ce vrei.

1. Memoriile condiționate de reflexe

În fiecare secundă a vieții tale, creierul se activeaz în diferite părți, sub influența lucrurilor pe care le percepi, faci și simti. Creierul retrăiește amintirile activându-se în același fel în care a făcut-o prima dată când le-a experimentat. De exemplu, o anumită parte a creierului se activează atunci când asculți o melodie, când experimentezi o emoție puternică în preajma persoanei iubite și așa mai departe.

Acest reflex poate să te ajute să-ți păcălești creierul să activeze informația de care ai nevoie. Dacă te pregătești pentru un examen, poți lua un parfum ieftin, pe care nu l-ai mai mirosit niciodată și pe care nu îl asociezi cu nimic. Dă-te cu acest parfum atunci când înveți și fă un duș atunci când termini de învățat, după care te poți culca. Data viitoare când vrei să-ți amintești acele informații pe care le-ai învățat când erai dat cu parfumul, dă-te iar cu acel parfum.

2. Îmbunătățirea percepției…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE