Allview lansează X4 Xtreme, noul vârf de gamă al companiei (Telefoane mobile)


Allview a dezvăluit noul flagship al seriei Soul, X4 Xtreme – un smartphone puternic motorizat de chipsetul MediaTek Helio P25.

Noul vârf al gamei Soul este expresia trăsăturilor care definesc tinereţea: putere, energie şi frumuseţe. Puterea se conturează graţie procesorului, helio P25, care oferă cel mai eficient raport performanţe/consum în rândul chipset-urilor MediaTek. La capitolul energie, două circuite integrate asigură încărcarea ultrarapidă a acumulatorului, astfel că doar 10 minute de conectare la priză sunt suficiente pentru 4 ore de utilizare medie. Dacă adăugăm şi selfie-urile spectaculoase surprinse de camera frontală de 20MP, avem imaginea completă a atuurilor care fac din X4 Xtreme un smartphone cuceritor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview X4 Xtreme include un acumulator de 4550 mAh care promite peste 1500 de minute de convorbire sau până la 379 de ore în stand-by. Potrivit companiei, o încărcare completă a smartphone-ului X4 Xtreme oferă până la 22 ore timp de redare video, 39 de ore de muzică sau vizionarea 32.290 de fotografii.

Procesorul Helio P25 cu frecvenţa de până la 2,5GHz obţine performanţe cu până la 20% mai bune, în comparatie cu predecesorul său integrat pe flagship-ul seriei precedente, X3 Soul PRO.  

Memoria RAM de 4GB, de tip DDR4 reduce consumul de energie în comparaţie cu memoria de tip DDR3 şi îmbunătăţeşte performanţele resimţite. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE