AMD va livra procesoarele Ryzen Threadripper la pachet cu un sistem performant de răcire cu lichid (Componente PC)


Intrat în competiţie directă cu Intel şi la gama high-end, AMD îndulceşte oferta prezentată potenţialilor cumpărători livrând procesoarele Ryzen Threadripper la pachet cu un sistem performant de răcire cu lichid.

Cel puţin în cazul PC-urilor la care nu se doreşte aplicarea unui procedeu de overclocking dus la extrem, măsura elimină din start grija unei achiziţii suplimentare cu preţ deloc neglijabil, lăsând mai mult buget disponibil pentru alte componente, cum ar fi un accelerator grafic mai performant sau mai multă memorie RAM.

Disponibil cel puţin pentru modelele Threadripper 1920X (12 nuclee şi consum 125W) şi Threadripper 1950X (16 nuclee şi consum 155W), sistemul de răcire tip All-in-One garantează funcţionarea în parametrii confortabili de temperatură şi evită complicaţiile găsirii unui sistem de răcire compatibil cu noul socket AMD TR4.

Procesoarele AMD Threadripper ar putea fi disponibile în magazine începând cu data de 9-10 august, la preţuri de 799 dolari (Threadripper 1920X) şi 999 dolari (Threadripper 1950X).

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE