Angelina Jolie, primul gest „uman” după divorţ. …

În aceste zile, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt mult mai „By the Sea” decât „Domnul şi doamna Smith”. Adică nu mai conduc un război media unul împotriva celuilalt și se pare că au ajuns la o existență semi-melancolică, dar pașnică.


La luni bune după ce s-a ajuns la o înţelegere care acordă lui Jolie deplină custodie, iar lui Pitt „vizite terapeutice”, fostul cuplu de aur al Hollywood-ului încearcă acest „co-parenting”. Pitt s-a bucurat sâmbătă împreună cu câțiva dintre copiii săi de o întâlnire timpurie de Ziua Tatălui, potrivit People.

Copiii au fost aduşi la casa lui Pitt  din Los Angeles dimineața, înainte să se reîntoarcă mai târziu în aceaşi zi, la Jolie pentru un zbor spre Addis Abeba, Etiopia, locul de naștere al fiicei cuplului, Zahara, de 12 ani. Să-şi petreacă câteva ore cu copiii lui poate să nu pară prea mult, dar ținând cont de relația controversată a lui Pitt cu Jolie de când cuplul s-a separat în sepltembrie trecut, este ceva ce merită remarcat.

De la anunțarea divorțului, cuplul s-a blocat într-o bătălie pentru custodia asupra celor șase copii – Maddox – 15 ani, Pax – 13 ani, Zahara – 12 ani, Shiloh – 10 ani și gemeni Vivienne și Knox – 8 ani – pe fondul unor acuzații de abuz faţă de copii. Pitt a fost ulterior achitat de toate acuzațiile. Ei au ajuns la un punct de cotitură la sfârșitul anului trecut, acceptând să-și soluționeze problemele în afara instanțelor și să pună pe primul plan interesul superior al copiilor.

„Am fost într-adevăr criticat dur și înlănţuit de…

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE