Animaţia „Maşini 3“ a reuşit să depăşească „Wonder Woman“ în box office-ul românesc VIDEO

În animaţia „Maşini 3/ Cars 3“, regizată de Brian Fee, personajul Fulger McQueen, un veteran al sportului, luptă să revină în mijlocul cursei şi are de înfruntat ambiţia unei tinere generaţii de piloţi mult mai rapizi şi siguri pe ei. Luat prin surprindere de o nouă generaţie de maşini de curse, legendarul Fulger McQueen este scos din sportul pe care îl iubeşte. Pentru a se putea întoarce va avea nevoie de ajutorul unui mecanic priceput, un plan bine pus la punct şi evident mult noroc. Dovada că numarul #95 nu se lasă bătut va trebui oferită chiar în cea mai mare cursă din Cupa Piston.


 

 

Filmul „Wonder Woman“, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a coborât, după trei săptămână de la premiera românească, pe locul al doilea în clasament, după ce a încasat weekendul trecut 560.000 de lei şi a fost vizionat de aproape 24.000 de spectatori.

 

Sinopsis: Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

 

 

Lungmetrajul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE