Aplicația de mobil Facebook te ajută să creezi GIF-uri animate

Sunt foarte multe lucruri care se pot face prin intermediul aplicației Facebook pentru mobile, dar actualizările nu încetează să apară.


Aplicația Facebook a devenit din ce în ce mai pretențioasă în ultimul an și, din câte se pare, acest trend nu va încetini prea curând. Deși trăiai cu impresia că poți face cam orice ține de chat in-app, noua actualizare duce posibilitățile disponibile la un alt nivel.

Luând în calcul popularitatea GIF-urilor pe internet, Facebook vrea să te ajute să le creezi mai ușor de la zero. Este suficient să încerci să filmezi ceva cu camera in-app, să aplici o grămadă de filtre și artificii, iar rezultatul poate fi salvat ca animație GIF. Din acel moment, ține doar de tine dacă îl salvezi în galeria telefonului pentru a-l expedia pe viitor sau îl postezi online în timp real.

Momentan, noua funcție este disponibilă în beta unui număr limitat de posesori de iPhone, până când vor fi finisate toate detaliile. Important este că îți poți da seama foarte ușor dacă ești sau nu trecut pe lista privilegiaților. În cazul în care răspunsul este nu, mai așteaptă câteva săptămâni iar situația se va remedia.

Pentru a crea un GIF folosind camera din Facebook, intră în ecranul principal al aplicației și fă un swipe de la dreapta la stânga. Odată pornită camera, ar trebui să vezi un buton marcat GIF lângă Normal. Astfel, tot ce…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE