Aston Martin: „Vrem ca Valkyrie să se apropie de performanțele unei mașini de Formula 1”

Aston martin Valkyrie, supercarul pe care englezii îl pregătesc de lansare, își propune să se apropie cât mai mult de timpii scoși pe circuit de mașinile de Formula 1.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Aston Martin Valkyrie este unul dintre cele mai așteptate modele pe care le-a dat Marea Britanie. Asta pentru că supercarul ar urma să ofere performanțe unice în segment, suficient de bune pentru a se bate de la egal la egal cu Bugatti Chiron.

Într-un interviu recent, David King, șeful operațiunilor Aston Martin, a oferit câteva informații despre Valkyrie.

„Am anunțat public că vor fi doar 150 de exemplare de stradă și un număr mic de unități pentru circuit. Și versiunea de stradă s-ar putea descurca la fel de bine pe circuit, dar va fi omologată pentru a le oferi clienților tot ce își doresc de la o mașină convențională în materie de confort. Asta înseamnă că un Valkyrie de stradă va fi puțin mai greu, va avea o gardă la sol ceva mai mare și va beneficia de tot confortul unei mașini din acest segment”, a declarat David King.

Ne dorim tururi de circuit realizate într-un timp apropiat de cel al unei mașini de Formula 1. Asta urmărim.

David King
șef operațiuni Aston Martin

Oficialul nu a oferit cifre legate de performanțe, dar a ținut să precizeze că versiunea pentru circuit va fi extrem de rapidă în mâinile potrivite.

„În cazul acestui…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE