Australia: Fanii GoT, nemulțumiți de problemele tehnice apărute la difuzarea primului episod din noul sezon

Fanii Game of Thrones din Australia au lansat un val de critici la adresa serviciului de streaming Foxtel, după ce difuzarea mult așteptatului episod inaugural al sezonului al șaptea al serialului fantasy cu accente medievale a fost marcată de dificultăți tehnice, din cauza cererii fără precedent, relatează DPA.


fd694fea-0453-4bbd-948e-dd6ec2f5dfb1

Sursa foto: www.foxtel.com.au

Fanii au luat cu asalt rețelele de socializare în seara zilei de luni pentru a-și exprima nemulțumirea față de această platformă cu plată — singura modalitate de a viziona legal acest serial extrem de popular în Australia.

„Dragă HBO (postul de televiziune care produce și difuzează serialul, n.r.) — de aceea Australia conduce în topul descărcărilor ilegale al Game of Thrones. Ai acordat licență companiei greșite Foxtel”, a comentat o fană (Julie Bright) pe Twitter.

Mulți fani au sugerat chiar că s-ar întoarce la varianta vizionării ilegale a GoT. „Cum e să primești FOXTEL Now pentru a putea viziona legal GoT și apoi nici măcar nu se încarcă. Voi reîncerca să-l obțin ilegal”, a scris pe Twitter utilizatorul Bleepity Bloop.

Foxtel și-a cerut scuze fanilor, explicând că cererea crescută pentru recent lansatul produs online, Foxtel Now, este responsabilă pentru prăbușirea sistemului. „Suntem devastați că unii clienți au întâmpinat probleme tehnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Bruce Meagher, adăugând că „inginerii Foxtel lucrează pe perioada nopții pentru a rezolva problema”.

Potrivit Foxtel,…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE