Băsescu, atac dur la PSD și ALDE: Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR


Liderul PMP, Traian Băsescu, susţine că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu „vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură”. „Măi ticăloşilor din PSD şi ALDE, credeţi că în viaţa voastră veţi mai putea merge la Ţebea? Dar în Ardeal?”, le transmite el liderilor coaliţiei.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc. Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură”, scrie Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El menţionează că în comisiile de la Senat s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România.

„Ticăloşii se fac a uita, că la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria. A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii, la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari”, continuă Traian Băsescu.

Liderul PMP mai scrie că zeci de mii de români din Transilvania au fost ucişi de armatele conţilor maghiari, sate întregi au fost rase de pe faţa pământului, sute de mii de români au plecat în pribegie.

„Iar PSD şi ALDE vor să facem din 15 martie 1848 zi de sărbătoare recunoscută pe teritoriul României, în schimbul câtorva voturi la moţiune. Măi…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE