Blade Runner 2049: noul trailer ne spune mai multe despre povestea filmului


Blade Runner 2049 pare a fi unul dintre cele mai așteptate SF-uri ale acestui an, iar noul trailer reușește să genereze și mai mult interes pentru peliculă.

Blade Runner 2049 este continuare unei pelicule din 1982 cu Harrison Ford în rolul principal. În acea iterație au mai jucat Rutger Hauer, Daryl Hannah și Sean Young, în timp ce Ridley Scott a ocupat poziția de regizor. Inspirația pentru pelicula originală a venit dintr-un roman de Philip K. Dick – Do Androids Dream of Electric Sheep?.

În octombrie vom avea partea de premiera noului Blade Runner 2049. Acesta va fi regizat de Denis Villeneuve pe care s-ar putea să-l știți din spatele unor filme ca Arrival, Sicario sau Prisoners. Ridley Scott va fi implicat în proiect, dar din poziția de producător executiv. Harrison Ford își va reitera rolul de Rick Deckard, dar distribuției i se vor alătura Ryan . Gosling, Jared Leto și Robin Wright.

Din ce putem desluși din noul trailer, Blade Runner 2049 va spune povestea lui Officer K interpretat de Ryan Gosling. Acesta încearcă să-l găsească pe Deckard, un individ ce lipsește de 30 de ani. Din primul trailer am aflat că ofițerul vrea să-l întrebe ceva pe Deckard. Acum avem parte de un răspuns destul de ambiguu la respectiva întrebare – Eram vânați. Nu știm încă cine erau vânătorii sau dacă replicanții erau cei vânați.

În altă ordine de…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE