Borcea face legea la pușcărie. Un raport al Administrației Naționale a Penitenciarelor scoate la iveală năzdrăvăniile comise la Poarta Albă de fostul acționar dinamovist

Borcea face legea la pușcărie. Un raport al Administrației Naționale a Penitenciarelor scoate la iveală năzdrăvăniile comise la Poarta Albă de fostul acționar dinamovist. Cum nu l-a schimbat pe Gigi Becali, este de presupus că închisoarea nu-l va schimba nici pe finul său, Cristi Borcea.


Borcea face legea la pușcărie. A venit vopsit la proces!

Câinele își schimbă părul, dar năravul ba! Obișnuit în libertate să nu-i stea nimeni în cale, Borcea face tot ce-i place după gratii, fără să țină cont de restricții impuse de faptul că este privat de libertate, în condițiile în care are de dus o condamnare de 6 ani și 4 luni în ”Dosarul Transferurilor”, pedeapsî dictată pe 4 martie 2014.

După ce a fost acuzat că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o asistentă medicală, Borcea apare într-un raport emis după un control al ANP huzurind în închisoarea de la Poarta Albă, acolo unde joacă fotbal și table toată ziua și nu-i pasă de niciun fel de interdicții. De altfel, la ultima apariție publică, Borcea a venit vopsit la procesul privind dezafilierea Craiovei, de parcă închisoarea ar deține în interior vreun coafor!

Borcea vorbește la telefon cât poftește, deși regulamentul spune că un deținut nu are voie la mai mult de 180 de minute zilnic, în intervalul 9.00-22.00. Cu ajutorul altor deținuți, pe care îi mituia, Borcea efectua apeluri și în timpul orelor de muncă pe care le presta la spălătorie, ”uneori câte 40-70 de minute, la apelul de seară și chiar după stingere”, scrie ”Gazeta…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE