Cara Delevingne: „în timp ce Valerian se aruncă în misiune cu capul înainte, Laureline …

Cara Delevingne a fost atrasă de puterea, inteligența Sergentului Laureline și de faptul că e foarte muncitoare și hotărâtă, spunând mereu lucrurilor pe nume, reiese dintr-un interviu video acordat de actriță, pe care îl publicăm mai jos. „Trece cu brio peste provocări, indiferent de natura lor”.


Legat de personajele feminine puternice pe care Luc Besson le-a adus în cinematografie, Cara confirmă că personajul ei este la fel de capabilă să rezolve diverse situații pe cât este Valerian. „Laureline  cunoaște tot ce mișcă în orașul Alpha, de la rase de extratereștri la coduri”.

Dincolo de cunoștințele pe care le posedă, Laureline pare și foarte calculată, din spusele tinerei actrițe. „Dacă Valerian se aruncă cu capul înainte într-o misiune, Laureline vine cu strategia”.

Sergent Laureline este percepută de ceilalți ca fiind o tipă extraordinară, a mai declarat Cara Delevingne. Foarte inteligentă, foarte puternică, independentă, cu o inimă de aur, romantică fără să lase asta să se vadă.  Ajunge să se îndrăgostească în timp ce salvează Universul. El e pierdut fără ea, sau cel puțin asta crede Laureline.

Filmul, din punct de vedere vizual, îți taie răsuflarea. Spectatorii vor părăsi sala încărcați cu atât de multă informație și cunoscând o multitudine de personaje, promite Cara.

Evenimentele principale ale filmului Valerian și orașul celor o mie de planete încep în anul 2740. Clasică și familiară, dar extrem de exotică și interesantă, această aventură epică îi are în centru pe maiorul Valerian ( DeHaan ), un…

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE