Câte versiuni de Windows 10 vor mai apărea și când le vei putea descărca

Windows 10 are mari șanse să fie ultimul sistem de operare al Microsoft, dar acesta va avea parte deseori de actualizări importante de securitate și funcționalitate.


În trecut, sisteme de operare precum Windows XP sau Windows 7, înainte să-și piardă relevanța în piață, aveau parte de unul sau mai multe service pack-uri. Aceste pachete de update-uri, prin altele, au fost foate utile prin facilitarea sistemului de actualizare. Practic, în loc să instalați 100 de actualizări micuțe de securitate ce includeau printre altele și câteva funcții noi, rezolvați cazul cu un service pack. Cum era de așteptat, respectiva instalare nu era una dintre cele mai rapide, dar rezolva problema.

În cazul Windows 10, conceptului de service pack a fost înlocuit cu update-uri majore ce vin la pachet cu nume sugestive. Anul trecut am avut parte de Anniversary Update, iar în urmă cu aproximativ o săptămână s-a lansat Windows 10 Creators Update. Cu o seria stufoasă de actualizări de funcționalitate, noul Creators Update a fost detaliat de mine aici.

Deși au început deja să circule pe internet referințe către funcțiile ce vor fi prezente într-un viitor update, nimeni nu a știut exact când se va lansa acesta într-o formă finală. Există totuși un răspuns oficial la această dilemă.

După Windows 10 Creators Update, de acum înainte, noi versiuni de Windows vor fi lansate în lunile…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE