Cazul românului arestat pentru provocarea unor incendii în Italia. Liderul Ligii Nordului ironizează: A dat foc în timp ce sunt aşteptări de a le plăti pensiile italienilor. Sperăm că va sta la închisoare măcar două zile

Matteo Salvini, liderul formaţiunii italiene de extremă-dreapta Liga Nordului, a ironizat arestarea unui român acuzat de provocarea unor incendii de vegetaţie, spunând că, în contextul „aşteptărilor de a le plăti pensiile italienilor”, imigrantul „era piroman” şi va sta la închisoare „două zile…”.Cazul românului arestat pentru provocarea unor incendii în Italia: Liderul Ligii Nordului ironizează: A dat foc „în timp ce aştepta să le plătească pensiile italienilor”

„Un străin în vârstă de 24 de ani a fost arestat în regiunea Campania în timp ce provoca un incendiu în pădure. În timp ce sunt aşteptări de a le plăti pensiile italienilor, era piroman. Mulţumim (n.red. -preşedintelui Camerei Deputaţilor, Laura) Boldrini! Sperăm (că imigrantul -n.red.) va sta la închisoare măcar două zile”, a scris Matteo Salvini pe pagina sa de Facebook, potrivit site-ului OndaNews.it.

Liderul formaţiunii de extrema-dreaptă ironizează astfel argumentele unor politicieni italieni care susţin că imigranţii sunt necesari ca forţă de muncă în Italia, denunţând şi ceea ce el consideră a fi pedepsele mici stabilite de justiţie.

Un imigrant român a fost arestat preventiv în sudul Italiei sub acuzaţia că a provocat intenţionat incendii într-o rezervaţie naturală, în contextul în care mii de pompieri sunt mobilizaţi de peste o săptămână pentru operaţiuni de stingere a focului, iar numeroase locuinţe au fost distruse.

Românul în vârstă de 24 de ani a fost surprins de un agent al carabinierilor aflat în…

citeste mai mult aici

categorii
International
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE