Ce este sexul astral şi de ce să-l încerci


<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —

Pentru a atinge această stare, ambii parteneri trebuie să fie pe aceași vibrație, pe aceeași vibrație astrală și în același plan. Sau dacă unul e mai avansat să-l caute pe celalalt sau să zboare la el acasă, să-l trezească și să-l ia în astral.

Cu cât cei doi parteneri sunt mai apropiați emoțional în viața reală cu atât este mai ușor să se și întâlnească.

Sexul astral nu este o legătură fizică, ea se face telepatic și energiile se îmbrățișează mutual, iar plăcearea simțită reverberează în întreaga ta aură, inclusiv în fizic, o combinație sublimă între extaz și plăcerea fizică.

Cum se procedează?

Aşezaţi-vă întinşi pe spate, în pat, cu picioarele uşor depărtate, şi cu braţele paralele cu corpul. Palmele să fie îndreptate în sus şi relaxaţi-vă complet. Veţi observa că muşchii se vor relaxa şi că se află într-o stare de meditaţie. Imaginați-vă că vă așezați corpul vostru în formă astrală, fără să vă aşezaţi. Vedeți coarda de argint care porneşte de la fruntea voastră fizică la buricul corpului vostru astral, scrie mirror.co.uk.

Începeți călătoria cu coarda de argint și explorați planul astral. Dacă vă conectaţi cu partenerul vostru, atunci veţi întâlni proiectorul lui astral. 

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE