Cea mai bună tastatură Microsoft va include un senzor de amprentă


Microsoft a avut dintotdeauna în portofoliu câteva modele impresionante de periferice, iar acestora li se adaugă astăzi o nouă tastatură Microsoft.

Înainte ca piața de mouse-uri și tastaturi să fie asaltată de jucători mai mult sau mai puțin importanți, aveai două opțiuni când venea vorba de acest domeniu al perifericelor. Te puteai orienta către Logitech sau Microsoft dacă îți doreai o tastatură de top sau puteai investi câțiva lei într-un gadget de la Genius. În contextul în care piața de PC-uri a înregistrat pierderi semnificative în ultimii ani, lansările din acest domeniu nu mai sunt la fel de dese.

Acesta este și motivul pentru care lansarea noii tastaturi Microsoft Modern Keyboard nu trebuie trecută cu vederea. După cum îi spune și numele, această tastatură Microsoft vine la pachet cu un design modern, fascinant prin simplitate și atrăgător printr-un aranjament clasic al tastelor. Dintr-un punct de vedere, aceasta nu se distanțează foarte mult de precedenta Surface Keyboard, dar împărtășește particularități vizuale și cu tastatura Apple – Magic Keyboard with Numeric Numpad.

Noua tastatură Microsoft Modern Keyboard este un model wireless ce folosește conectivitatea Bluetooth pentru a interacționa cu un PC sau Mac. Întâmplarea face că poate fi folosită și cu un cablu USB în cazul în care ți s-a terminat bateria sau te afli în fața unui desktop fără Bluetooth. Depinde…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE