Cele mai bune televizoare pe care să vezi noul sezon din Game of Thrones

Fie că ești un fan înfocat al seriei marca HBO sau doar o persoană care vrea să își urmărească serialele în liniște și pe un televizor așa cum se cuvine, noi îți sărim în ajutor. Știm cu toții, Game of Thrones se vede mult mai bine pe un TV cu diagonală mare și care dispune de ultimele tehnologii din domeniu.


Am pus la punct o listă de patru televizoare care ar trebui să satisfacă pretențiile fiecăruia. Prețurile acestora variază, în funcție de posibilități, iar ele sunt perfecte pentru o gamă foaete largă de activități. Toate sunt de tip smart, toate au o diagonală mai mare de 100 de centimetri, toate sunt perfecte pentru Game of Thrones.

Samsung Smart LED, 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD

Pentru fanii companiei sud-coreene am pregătit un televizor care vine la un preț special, destul de accesibil. Diagonala e mai mult decât decentă, e smart și vine și cu rezoluție 4K. Sonorizarea este asigurată de Dolby Digital Plus și dispune și de slot de Card TV, în caz că folosești așa ceva. Acest Samsung e o alegere excelentă. Îl poți cumpăra de AICI.

Sony Bravia Smart LED Android TV, 123 cm, 49XD7005, 4K Ultra HD

În ceea ce privește brand-urile de televizoare, știm cu toții că gusturile nu se discută. Așa că oferim o alternativă la Samsung-ul prezentat mai sus. Este ceva mai scumpă, însă și diagonala este mai mare, iar sistemul de operare este Android TV. Asta înseamnă că te conectezi cu contul Google și ai tot ce vrei pe el. Chiar și jocuri. Rezoluția este tot 4K, ceea ce înseamnă că Game of Thrones se va vedea…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE