Cele mai frumoase şi mai puţin cunoscute insule din Europa: unde vă puteţi petrece vacanţa pentru a avea parte de linişte, relaxare şi peisaje minunate FOTO

Pentru că vacanţa de vară se apropie pentru mulţi dintre noi, Business Insider propune câteva recomandări inedite: insule mai puţin celebre, dar cu peisaje absolut uluitoare şi un farmec liniştitor.


Aşa că dacă vă doriţi ca în acest concediu să vă relaxaţi departe de agitaţie şi aglomeraţie, iată câteva variante:

Hydra, Grecia

Deşi este uşor accesibilă din Atena, Hydra pare o lume îndepărtată. Maşinile şi bicicletele sunt interzise pe insulă, aşa că bagajele turiştilor sunt transportate de măgari pe străzile pietruite. Dincolo de plajele drăguţe, pline de baruri şi restaurante, Hydra se mândreşte cu magazine de lux şi numeroase muzee nautice.

Juist, Germania

FOTO Stefan Bernsmann/Shutterstock

Juist este una dintre cele şapte insule locuite din Frislanda de Est, situată la marginea Mării Wadden din Germania. Mii de kilometri de plajă şi briza extrem de plăcută i-au câştigat porecla de „Töwerland“, care tradusă din dialectul local însemană „pământ magic“. Deşi Marea Wadden poate fi destul de rece, puteţi face drumeţii şi vă puteţi bucura de tratamentele naturale cu apă de mare, alge şi noroi.

Formentera, Spania

FOTO pisaphotography/Shutterstock

Dacă în Ibiza se dau cele mai nebuneşti petreceri, Formentera este sora mai hippie. Chiar dacă cele două insule sunt doar la o oră distanţă cu feribotul, diferenţa de atmosferă este imensă. Plajele de pe Formentera sunt curate şi nepopulate, pline de faună sălbatică. Puteţi naviga pe apele turcoaz şi chiar puteţi înota spre Espalmador, o insulă micuţă din…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE