China: Un centru comercial din Shanghai a instalat cabine de relaxare pentru soții "alergici" la cumpărături

Un centru comercial din Shanghai a găsit soluția pentru a salva relațiile armonioase dintre membrii cuplurilor aflate la cumpărături: o cabină unde domnii se pot relaxa și aștepta partenerele în timp ce acestea fac shopping, informează AFP.


55d2a725-8771-499e-bb66-ceb153bc2558

Sursa foto: www.chapmantaylor.com

Într-o Chină în plină febră a consumismului, centrul comercial Global Harbor, care găzduiește mai multe magazine de lux, a instalat patru „cabine de odihnă pentru soți”.

Aceste cabine transparente sunt echipate cu un scaun de masaj și un ecran unde domnii pot viziona emisiunea preferată sau juca un joc video. Prețul de instalare: 40.000 de yuani (5.150 de euro) pe cabină.

Bărbații își pot rezerva un loc în avans cu ajutorul telefonului mobil. Siesta este gratuită.

„Unii soți detestă cumpărăturile (…). Ei preferă să joace jocuri video sau să se uite la televizor”, a explicat Owen Wei, un oficial al firmei Ingrem, care a instalat cabinele, o premieră în China.

„I-am spus soției mele: mergi la cumpărături, mă găsești aici”, povestește Liu Tianguo, unul dintre bărbații care a ales această soluție în timp ce soția sa face shopping. „Este confortabil și mă odihnesc în timp ce ea îmi cheltuiește banii. A fost de acord, cu condiția să nu stau prea mult”, a completat el.

AGERPRES/(AS — editor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE