Clase de yoga de dimineaţă până seara, în Parcul Izvor, de Ziua Internaţională Yoga

În întreagă lume, milioane de practicanţi celebrează Ziua Internaţională Yoga pe 21 iunie, odată cu Solstiţiului de vară şi iată că, pentru a două oară, Bucureştiul se aliniază şi el marilor capitale ale lumii.  


 


Astfel, miercuri, 21 iunie 2017, timp de 15 ore, între 6 dimineaţa şi 9 seara, 30 de clase de yoga se vor desfăşura în paralel pentru vizitatorii care sunt aşteptaţi să vină în Parcul Izvor cu salteaua proprie cu şi cu câte o sticluţă de apă.
Atât profesori români, cât şi internaţionali, veniţi din India, Argentina, Spania, Rusia etc., vor fi prezenţi la eveniment pentru a ne dezvălui din tainele unei vieţi echilibrate şi armonioase. Evenimentul este şi anul acesta sprijinit de Ambasada Indiei la Bucureşti

 

Ziua de 21 iunie a fiecărui an a fost declarată de ONU drept „Ziua Internaţională Yoga“, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, argumentând: „Yoga poate ajuta la rezistenţa în faţa maladiilor care nu pot fi identificate. Yoga poate aduce laolaltă comunităţile, generând respect. Yoga este un sport care poate contribui la dezvoltare şi la linişte şi poate chiar să ajute oamenii în situaţii de urgenţă, pentru a găsi un mod de a scăpa de stres“, a spus Ban Ki-moon. 

 

Anul trecut, Ziua Internaţională Yoga la Bucureşti a fost sprijinită de Ambasada Indiei şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi profesori internaţionali, dar şi de susţinerea artistei Loredana Groza, ambasadoarea onorifică, recunoscută drept o îndrăgostită iremediabil de India şi de yoga. Cu…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE