CNA: Soliștii Paula Seling și Crisi Enache au susținut Național FM; Răsvan Popescu: Un lucru obișnuit

Vicepreședintele Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), Răsvan Popescu, consideră că prezența unor soliști pentru a susține un post de radio în cadrul unui concurs precum acela de frecvențe desfășurat la sediul Consiliului este un lucru obișnuit.


48487305-6d89-4734-908c-14c9618053fb

„În practica concursurilor am întâlnit oameni care să susțină, într-un fel sau altul, cauza respectivă. Paula Seling e un om interesat în difuzarea muzicii, o persoană recunoscută în materie. Se mai întâmplă, uneori vin cântăreți de muzică populară să susțină alături de post acordarea unor licențe care erau în aria lor de competență. Nu e ceva singular”, a declarat Popescu, pentru AGERPRES.

El a menționat că la alte sesiuni, Dan Chișu a susținut Radio Guerilla, ca și Adrian Despot, care a pledat pentru acordarea unei licențe pentru un alt post muzical.

„Au mai fost asemenea soluții. Fiecare, acolo unde a fost în aria lui de competență, a constituit un sprijin pentru postul respectiv, fără ca aceasta să fie neapărat o condiție înscrisă undeva în criteriile noastre de concurs. Sunt lucruri care, mă rog, sunt greu de cuantificat, dar acolo unde există și sunt credibile pot să influențeze Consiliul. Înseamnă un fel de gir profesional pentru unele posturi de nișe și nu poți să nu fii receptiv”, a adăugat Răsvan Popescu.

Interpreta Paula Seling și solistul trupei Direcția 5, Cristi Enache, au susținut, luni, în fața membrilor CNA, postul Național FM, în tentativa de a câștiga frecvențe în…

citeste mai mult aici

categorii
Cultura
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE