Cozmin Gușă: Maior, Oprea, Onțanu – joc dublu; Geoană – noncombat la dezbaterea cu Băsescu

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat, marți, după audierea la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din anul 2009, că atât George Maior, cât și Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu, care s-ar fi aflat în seara alegerilor în casa lui Gabriel Oprea, făceau „un joc dublu”.


f10f803c-a293-47b4-a697-4010a3e2001b

„Dacă mă întrebați ce joc a făcut George Maior, eu cred că a făcut unul la dublu, pentru că el era bine și cu PSD, era bine și cu Băsescu. La fel ca și Gabriel Oprea, Onțanu sau Iordănescu. Dacă mă întrebați ce joc a făcut Florian Coldea, nu cred că a făcut vreun joc în acea seară. Nici nu avea cum din adunarea aceea. Dacă mă întrebați despre Laura Codruța Kovesi, nu pot să vă spun pentru că nu cunosc. Adică nu pot să intru în mintea dânsei. Eu nu văd nici cea mai mică posibilitate de a face un joc în seara alegerilor. Aproape zero posibilitate era la nivelul Laurei Codruța Kovesi vorbind de acea zi de 6 decembrie”, le-a spus Gușă jurnaliștilor la finalul audierilor.

În cadrul audierilor, Cozmin Gușă a declarat că Mircea Geoană a făcut „un noncombat” la dezbaterea publică pe care a avut-o cu Traian Băsescu.

„Despre șantaj putem bănui, non-combatul a fost evident. Din punctul meu de vedere, un om care a trăit aproape în fiecare zi din 2009, mai mult sau mai puțin, alături de el, comunicând sau întâlnindu-ne, felul în care el nu i-a răspuns lui Traian Băsescu, deși nu avea o problemă legală, nu îl întrebase despre vreun contract, nu îl…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE