Cristiano Ronaldo este furios! „Prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată!”

Cristiano Ronaldo este furios! „Prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată!”, a declarat preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez.


Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, luni seara, că este dezamăgit de modul în care Cristiano Ronaldo a fost tratat de către presă, după acuzaţiile de fraudă fiscală, şi a precizat că, la rândul său, atacantul portughez este foarte furios.

„M-a afectat modul în care presa l-a tratat pe Cristiano, prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată. Cred că fiecare trebuie să îşi îndeplinească obligaţiile financiare şi ştiu că Ronaldo se comportă corect, întotdeauna. Cristiano are aceeaşi scructură corporativă pe care a avut-o în Anglia, unde a petrecut mulţi ani fără probleme. Sunt sigur că se conformează taxelor pe care le are, trebuie să fie o confuzie care va fi clarificată”, a declarat Florentino Perez.

Şeful de la Real a continuat: „E totul foarte ciudat. Cristiano Ronaldo e un băiat bun. Trebuie să vorbesc cu Cristiano pentru a afla ce se întâmplă. Îl voi apăra întotdeauna pe Cristiano ca persoană şi ca fotbalist. E un om foarte bun”.

Perez a conchis la Radio Onda Cero: „Cu siguranţă, Cristiano nu vrea ca noi să îi plătim amenda. El nu este aşa. Cristiano nu este preocupat de cine îi va plăti amenda. Singurul lucru pe care îl cunosc e că el e foarte furios pe atitudinea presei faţă de el”.

După ce procurorii spanioli l-au acuzat de fraudă fiscală, presa internaţională a speculat că atacantul portughez Cristiano…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE