Cum afli cine te-a șters de la prieteni pe Facebook şi Instagram? TRUCUL genial!


Trăim în era în care capitalul social este măsurat în numărul de oameni cu care suntem conectați online. Cu cât avem mai mulți prieteni și urmăritori pe rețelele de socializare, cu atât mai importanți suntem. De aceea, este normal să ne dorim să aflăm când pierdem un prieten sau un urmăritor pe Facebook.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Deși ți s-ar părea imposibil acest lucru, tehnologia vine în ajutorul tău și te ajută să identifici persoana care nu a mai dorit să fie prietenă cu tine pe Facebook. Această extensie a browser-ului te ajută să vezi cine este cel care a îndrăznit să te elimine din viața sa fără a mai fi nevoie să ții socoteala numărului total de prieteni virtuali.

Still Friends este o aplicație simplă, care se conectează la profilul tău și care ține evidența listei tale de prieteni pentru a detecta dacă cineva a dispărut sau nu. Singurul lucru negativ care există la această aplicație este că îți va spune când ai pierdut un prieten, obligându-te să plătești niște ”credite” pentru a le vedea identitatea. Totutși, cine mai ține cont de bani atunci când este vorba de trădare?

Instagram

Dacă ești curios cine a fost persoana fără inimă care te-a șters de pe Instagram, Followers For Instagram îți va spune când ai pierdut un urmăritor și cine e acesta. Mai mult, poate…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE