Cum arata nepoata celebrului Charlie Chaplin

Oona Castilla Chaplin, nepoata marelui actor britanic Charlie Chaplin, face valuri la Hollywood, dupa ce a aparut in seriale precum Game of Thrones, Sherlock si Black Mirror.


Numita dupa bunica sa, a patra si ultima sotie a lui Charlie Chaplin, Oona s-a nascut la Madrid pe 4 iunie 1986 si a trait in Spania, Marea Britanie, Elvetia si Cuba, datorita carierei de actrita a mamei sale, Geraldine Chaplin.

Fiind cunoscuta pentru rolul Talisei Stark din celebru serial Game of Thrones, ai caror fani isi vor putea aduce aminte de ea din sezonul doi si trei, Oona a mai jucat si rolul iubitei lui Dr. John Watson in mult-iubitul serial britanic Sherlock. Alte roluri in productii importante au fost in filmul din seria James Bond, Quantum of Solace, si in Black Mirror, un serial britanic care prezinta partea intunecata a vietii si a tehnologiei.

Admiratorii Oonei o vor putea urmari in serialul Taboo si in urmatoarele patru episoade cinematografice ale seriei Avatar, care au fost deja anuntate de regizorul James Cameron.

Citeste si:
Cum arata acum icon-urile muzicii din anii 2000!

Text: Laura Ghitoi
Foto:

<!–

–>

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE