Cum descarci filme de pe Netflix și le vezi fără internet [VIDEO]

Dacă te afli des în deplasare și ți-ai dori să continui o sesiune de binging chiar și în avion, ar fi păcat să nu știi cum descarci filme de pe Netflix.


Sunt un vechi abonat la Netflix și mă bucură foarte mult direcția pe care merge cel mai popular serviciu de streaming. În plus, mă încântă că nu se fac investiții semnificative doar în conținut original, ci și în funcții noi pentru aplicația omonimă de mobil, Windows 10 sau TV. Printre schimbările care mi s-au părut cele mai speciale în ultimul an se numără posibilitatea descărcării de filme și seriale. În doar câțiva pași simpli, poți învăța cum descarci filme de pe Netflix.

Nu este deloc complicat să vezi serialele tale preferate de pe Netflix și cea mai mare parte a filmelor de pe platforma online fără o conexiune la internet. Sistemul este foarte bine pus la punct și funcționează de pe orice aplicație. Nu merge dacă intri pe Netflix folosind browserul preferat, dar având în vedere că de cele mai multe ori intri pe Netflix de pe mobil, tabletă sau TV, respectivul detaliu contează mai puțin.

Dacă te-ai decis că vrei să știi cum descarci filme de pe Netflix, primul pas este să intri în aplicația omonimă de pe Android sau iOS. Procesul este identic pe ambele sisteme de operare. Cauți serialul sau filmul dorit și în noua fereastră ar trebui să vezi un buton de descărcare marcat cu un vârf de săgeată în jos. În cazul serialul, acel buton…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE