Cum folosești WhatsApp pe iPad în câțiva pași simpli [VIDEO]

Dacă petreci foarte mult timp pe tabletă, ar fi bine să înveți cum folosești WhatsApp pe iPad pentru a fi mai eficient în discuțiile cu prietenii.


WhatsApp nu a fost menit să fie folosit pe tablete. Prin natura aplicației, progrămelul este legat de un număr de telefon și s-a mers de la premisa că cei mai mulți dintre noi nu au o cartelă în iPad sau într-o tabletă cu Android. Din fericire, existe câteva soluții, dacă te-ai decis că vrei știi cum folosești WhatsApp pe iPad. Acestea nu reprezintă o alternativă oficială, dar funcționează foarte bine și nu ar trebui să facă probleme pe termen lung.

Protocolul folosit este același ca în cazul WhatApp pentru web. Dacă ți-ai împerecheat vreodată telefonul cu aplicația web de WhatsApp sau ți-ai instalat clientul de chat omonim pentru PC sau Mac, ar trebui să nu întâmpini probleme în a-l face să funcționeze pe iPad.

Dacă vrei să folosești WhatsApp pe iPad, primul pas este să-ți instalezi o aplicație dedicată acestui scop din AppStore. În cazul în care cauți WhatsApp în magazinul virtual al Apple, vei fi copleșit de numărul semnificativ de rezultate. Deși sunt șanse foarte mari ca multe dintre ele să funcționeze într-o manieră similară, eu am ales Messenger for WhatsApp – App for iPad de Internet Rocks Inc. Aceasta este descărcabilă gratuit folosind acest link.

Orice aplicație pentru accesarea…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE