Cum schimbi programele implicite în Windows 10 simplu și rapid

Dacă încerci să redai un film și nu se deschide cu ce vrei, învață cum schimbi programele implicite în Windows 10 pentru a evita stresul pe viitor.


Este foarte probabil să fii utilizator de Windows de foarte mult timp. Acest detaliu te ajută să fii destul de eficient în a-ți personaliza experiența de utilizare a unui sistem de operare Microsoft. Problemele apar în momentul în care compania americană se decide să introducă schimbări semnificative de interfață sau modificări în meniurile pe care le știai de zece ani. Subit, te trezești că nu știi cum schimbi programele implicite în Windows 10.

Cu fiecare versiune nouă de Windows, Microsoft a ajuns să includă în sistemul său de operare pentru PC-uri programe native pentru orice. Pe lângă un browser de internet precum Microsoft Edge, ai un client de mail, un player de filme, un viewer de poze și multe alte progrămele. Pentru un utilizator obișnuit, acestea sunt perfecte. În momentul în care îți dorești însă să vezi fotografiile cu Picassa, Lightroom sau orice alt program pe care l-ai folosit de foarte mult timp, întâmpini o problemă. Dai dublu click pe o poză și se deschide cu Photos. Opțional, poți deschide fișierul respectiv intrând întâi în programul tău preferat, dar ar trebui să existe o cale mai simplă. Aceea implică să știi cum schimbi programele implicite din Windows 10. Acestea sunt aplicațiile care se deschid în mod automat atunci când dai dublu click pe un fișier. 

Cum schimbi programele…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE