Cum te specializezi în IT, în Bucureşti, prin şcoala gratuită de programare

Şcoala aceasta gratuită de programare a fost lansată acum trei ani la Cluj-Napoca. Acum, se extinde în Bucureşti şi pentru admitere la Academy+Plus, fiecare candidat va trece printr-un proces riguros de selecţie, împărţit în trei etape. În prima etapă, candidaţii intră pe platforma de candidatură, unde, timp de două ore şi zece minute, trebuie să rezolve două teste: unul de memorie şi unul de logică.


Cei care obţin un scor eligibil sunt invitaţi în următoarea etapă, numită „Check-in” şi care este, de fapt, o discuţie deschisă, de grup, în care şcoala setează aşteptările, iar candidaţii îşi expun motivaţiile. După participarea la check-in urmează etapa a treia, respectiv „Piscina C”. Timp de 28 de zile, candidaţii vor intra într-un boot camp în care vor învăţa limbajul de programare C. În tot acest timp vor avea loc evaluări săptămânale, iar la final vor susţine un examen care va dura 8 ore.

Anul acesta, în Bucureşti, „Piscinele C” se vor desfăşura în perioada august – octombrie, datele de început fiind următoarele: 14 august, 11 septembrie şi 9 octombrie. Şcoala propriu-zisă va începe în luna noiembrie, iar candidaţii acceptaţi în program vor studia trei proiecte obligatorii, după care vor putea alege dintre urmatoarele linii de specializare: Unix, Algoritmi, Computer graphics sau Web development, full stack.

Programa are o structură de 21 de niveluri, însă nu presupune obligativitatea parcurgerii acestora în totalitate. Academy+Plus face parte din reţeaua internaţională a École 42 din Paris, cu centre în Paris,…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE