Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, spitalizat în Belarus

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a fost spitalizat în Belarus. Din cauza acestor probleme medicale, concertul pe care formația britanică ar fi trebuit să îl susțină luni seară în capitala acestei țări, Minsk, a fost anulat, informează site-ul post-punk.com.


834372f9-8a02-4ec3-abc4-6398bc5ac69a

Trupa Depeche Mode a făcut acest anunț prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul ei.

„Vă anunțăm, cu regret, că, din cauza îmbolnăvirii unui membru al trupei, Depeche Mode nu va putea să susțină un concert în această seară (17 iulie, n.r.) la Minsk Arena din Minsk, Belarus. În prezent, analizăm toate opțiunile pentru a reprograma acest show în partea finală a turneului. Ne așteptăm să putem să vă oferim informații suplimentare despre acest lucru în interval de o săptămână. Îi rugăm pe fanii care aveau bilete pentru concertul din această seară să aștepte noi informații despre reprogramarea show-ului și/sau rambursarea contravalorii biletelor. Prezentăm scuze tuturor fanilor noștri din Minsk și le mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, se afirmă în mesajul publicat pe site-ul trupei Depeche Mode.

Potrivit unor surse din Rusia, afecțiunea de care suferă Dave Gahan pare să fie de natură „gastrointestinală”.

Formația britanică are programate alte trei concerte în perioada următoare — la Kiev, pe 19 iulie, Varșovia, pe 21 iulie, și Cluj-Napoca, pe 23 iulie.

Într-un anunț publicat marți, în jurul prânzului, pe contul oficial de Facebook al formației, trupa Depeche Mode a…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE