De ce este OBLIGATORIU ca morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ


<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Vocabularul limbii engleze conține o expresie six feet under, a cărei traducere exactă este 6 picioare sub, dar care, odată ce este pronunțată, interlocutorul înțelege că este vorba de înmormântare sau moarte.

Această tradiție vine tocmai din 1655, când întreaga Anglie a fost devastată de ciumă. În acei ani, cea mai mare teamă a  oamenilor era răspândirea bolii. acesta este motivulpentru care primarul de pe atunci al Londrei a emis un decret special conform căruia persoanele decedate trebuiau îngropate la 6 picioare sub pământ, la 2 metri sub pământ, pentru a evita răspândirea infecției, notează cei de la todayifyoufoundout.com. 

Deoarece infecția era răspândită în primul rând de către insecte și abia apoi de cadavre, mulți au pus la îndoială decizia. Cu toate astea, standardul pentru îngroparea morților a rămas valabil până în zilele noastre.

În Statele Unite, de exemplu, standardul de adâncime variază de la un stat la altul. În majoritatea cazurilor este de 8 inch (aprox. 21 cm). Se pare…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE