Depeche Mode la Cluj: Proiecţii marca Anton Corbijn, scenă de mari dimensiuni şi 600 de persoane în echipă

O echipă formată din 600 de persoane se ocupă de întreaga organizare a evenimentului. 


 

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit” de promovare a celui mai recent album. 

 

Zona de backstage îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei şi echipa lor. 

 

Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va  avea propia lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru.

 

Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave cât şi colegii lui preferă mici detalii care să dea personalitate spaţiilor în care îşi vor petrece timpul. Tocmai de aceea şi mobilierul va fi unul special, artiştii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma la nevoie în scaune sau şezlonguri. Ei au preferat produse din colecţia Creative pusă la dispozitie de Aramis Feeling, brandul de mobilier tapiţat din Baia Mare care oferă o gamă variată de canapele, fotolii, saltele şi accesorii.

 

În România, Dave Gahan a avut parte de prezenţe feminine la tot pasul. Artistul şi-ar dori să păstreze tradiţia, alegând şi de această dată ca pe durata şederii sale, în echipa lui personală de securitate să fie şi o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie,…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE