Depozitezi apa în sticle mai vechi? Acest obicei îți poate cauza probleme grave de sănătate


Atunci când cumpără apă, oamenii aleg de cele mai multe ori sticlele de 5 litri, asta pentru a se asigura că nu trebuie să meargă de fiecare dată la cumpărături. Chiar dacă acestă variantă este mai comodă, apa nu poate fi consumată din aceste recipiente, ci trebuie depozitată în sticle mai mici.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Fiecare dintre noi avem acasă sticle mai vechi pe care le păstrăm tocmai pentru a depozita apa în ele. Chiar dacă este un obicei comun, cercetătorii trag un semnal de alarmă și ne avertizează că acesta ne poate cauza probleme grave de sănătate.

Ce se întâmplă dacă depozitezi apa în sticle mai vechi?

Sticlele mai vechi pe care le folosim pentru a depozita apa reprezintă un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Astfel, studiile realizate de cercetători au demonstrat că aceste recipiente conțin mult mai multe bacterii decât jucăria animalului de companie. Oamenii de știință au analizat sticlele din care consumă apă atleții, iar rezultatele sunt cu adevărat îngrijorătoare. În sticla de apă au fost găsite 313,499 de bacterii, în timp ce pe suprafața jucăriei unui câine există 2,937  de bacterii.

Care sunt cele mai periculoase sticle?

Atunci când vine vorba despre acumularea bacteriilor, există câteva modele de sticle care prezintă un risc ridicat de…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE