Detalii noi despre SUV-ul electric Jaguar I-Pace, recent intrat în producție: „Este mai …

Un oficial Magna Steyr, compania care s-a implicat în dezvoltarea și producția noului Jaguar I-Pace, susține că SUV-ul este mai rapid decât rivalul Tesla Model X.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Jaguar a furat startul în cursa înarmării cu SUV-uri electrice. Deși nu am văzut încă versiunea de serie, conceptul I-Pace a intrat deja în producție la uzina partenerilor de la Magna Steyr.

Recunoscut furnizor pentru industria auto, Magna Steyr a fost de fapt în spatele dezvoltării fulgerătoare a noului Jaguar I-Pace. Compania austriacă a fost implicată profund în fiecare stadiu al dezvoltării, așa că impresiile oficialilor Magna Steyr de la volanul SUV-ului electric sunt extrem de prețioase.

Accelerația este incredibilă. Este mai rapid decât un Tesla. Apeși pedala și te simți împins în scaune cu o forță fantastică.

Karl-Friedrich Stracke
oficial Magna Steyr

Karl-Friedrich Stracke, președintele departamentului de inginerie și noi tehnologii a celor de la Magna, a testat recent un prototip al noului I-Pace și a declarat: „Accelerația este incredibilă. Este mai rapid decât un Tesla. Apeși pedala și te simți împins în scaune cu o forță fantastică. Direcția este agilă și ușoară, fără să te facă să simți masa mașinii. Performanța șasiului este fantastică. Și mai este și incredibil de silențios. În prezent se fac niște reglaje fine ale…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE