Disney, critici din partea fanilor după alegerea unei actriţe cu origini indiene în rolul prinţesei Jasmine din remake-ul „Aladdin“

Actorii aleşi pentru rolurile importante 

Naomi Scott va juca în filmul „Aladdin“ alături de Mena Massoud, în rolul Aladdin, şi Will Smith, în rolul Duhului. Studiourile au anunţat actorii principali sâmbătă, la convenţia D23 a Disney.


Mai mulţi utilizatori de reţele de socializare au spus că rolul ar fi trebuit să îi revină unei actriţe arabe.  

Deşi acţiunea filmului are loc într-o ţară fictivă, Agrabah, fanii presupun că aceasta ar reprezenta o parte din Orientul Mijlociu.

Actorul Mena Massoud are origini egiptene. Cu toate acestea, mulţi fani din reţelele de socializare ar fi vrut ca rolul Aladdin să fie interpretat de Avan Jogia, care nu are origini arabe.

Fanii, dezamăgiţi de alegere 

Unii dintre fanii care şi-au exprimat părerea despre distribuţia filmului „Aladdin“ consideră că alegerea actriţei Naomi Scott în rolul prinţesei Jasmine sugerează că Disney crede că femeile din India şi cele din Orientul Mijlociu arată la fel.

„Sunt foarte dezamăgită de alegerea pentru rolul prinţesei Jasmine. Îmi place Naomi Scott, dar nu este arabă. Originile indiene nu sunt echivalente cu cele arabe. Nici nu are pielea suficient de închisă la culoare“, a scris o femeie pe Twitter. 

Totuşi, alţi internauţi sunt mulţumiţi de distribuţia remake-ului live action „Aladdin“.

„Cu toţii vă plângeţi că Naomi Scott nu are culoarea potrivită a pielii pentru a o interpreta pe prinţesa Jasmine. Will Smith nu este albastru“, a scris un alt utilizator pe Twitter.

Potrivit „The Hollywood Reporter“, filmările pentru…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE