Donald Trump a avut discuţii "foarte bune" cu Petro Poroşenko

Preşedintele SUA, Donald Trump, a avut discuţii „foarte bune” cu omologul său ucrainean, Petro Poroşenko, despre reformele din Ucraina şi despre conflictul separatist.Donald Trump a avut discuţii „foarte bune” cu Petro Poroşenko

Donald Trump a declarat că a avut „discuţii foarte, foarte bune” cu Petro Poroşenko. „Ucraina este un loc în care cu toţii ne-am implicat foarte mult”, a adăugat Donald Trump, citat de cotidianul USA Today.

Preşedinţia Statelor Unite a transmis că Donald Trump şi Petro Poroşenko au discutat despre modalităţile de soluţionare pe cale paşnică a conflictului din estul Ucrainei, despre reformele Administraţiei proocidentale de la Kiev şi despre eforturile anticorupţie.

La rândul său, Petro Poroşenko a afirmat că este „o mare plăcere” să efectueze o vizită oficială în Statele Unite. Petro Poroşenko s-a întâlnit cu preşedintele SUA, Donald Trump, şi cu vicepreşedintele Mike Pence.

În paralel, Statele Unite au anunţat marţi înăsprirea sancţiunilor împotriva Rusiei, din cauza presupusei susţineri acordate insurgenţilor separatişti din estul Ucrainei şi a anexării regiunii Crimeea.Citeşte şi:
Statele…

citeste mai mult aici

categorii
International
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE