Dragnea a cerut identificarea unor locuri de fumat în Parlament, deşi acestea există deja

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu susţine modificarea legii privind fumatul în spaţiile publice, dar a spus că a cerut Secretariatului General să identifice spaţii pentru fumat, în ciuda faptului că acestea există deja în Palatul Parlamentului.Dragnea a cerut identificarea unor locuri de fumat în Parlament, deşi acestea există deja

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a fost întrebat luni dacă susţine modificarea legii privind fumatul în spaţiile publice, răspunzând: „Păi nu aş susţine, că ne-am obişnuit. (…) Eu am trecut pe alte…, pe d-alea cu abur”.

Totuşi, el a cerut secretarului general al Camerei Deputaţilor identificarea unor locuri pentru fumat.

„Aici totuşi ar trebui să se amenajeze nişte locuri pentru fumat. Am vorbit cu Secretariatul General să încerce să găsească… Clădirea e foarte mare”, a spus el.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, la începutul anului 2016, să amenajeze trei locuri speciale pentru fumători, după ce a intrat în vigoare legea care interzice fumatul în spaţiile publice închise. Locurile speciale pentru fumat au fost amenajate pe terasele de la nivelul S1, etajul 3 şi etajul 8. Aici au acces atât parlamentarii, cât şi cei care activează în clădirea Parlamentului.


Share pe Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE