Dragnea: Clubul Rapid trebuie salvat – este o legendă a sportului românesc

Clubul Rapid trebuie salvat, fiind o legendă a sportului românesc, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.


621de816-d411-47dd-8f11-744a64732273

El a precizat că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susține moral.

„Mi-a zis (Dan Tudorache — n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid și eu am spus că îl susțin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani și orice pot să fac moral, să-l susțin, să-l încurajez — sper să nu mai fie și ăsta vreun trafic de influență. Aș vrea să salvăm acel club, care este totuși un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că și Primăria Capitalei dorește să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluție bună. Poate și cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion, care nu cred că ne poate aduce deservicii, ba dimpotrivă”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

Pe de altă parte, el a spus că stadionul de la Craiova a fost proiectat până să apară noile norme generate de tragedia de la Colectiv, drept pentru care au apărut niște prevederi legale care trebuie puse în practică, dar a adăugat că nu sunt probleme de rezistență.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE