Dragnea despre votul la moțiune: Majoritatea nu a fost făcută inițial cu UDMR

PSD și ALDE nu au luat, inițial, în calcul ponderea UDMR în Parlament pentru votul asupra moțiunii de cenzură, a precizat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.


bb926b40-6848-41c2-8597-4b7932270be3

Afirmația a fost făcută de Dragnea la intrarea la o reuniune informală, care se desfășoară la un hotel din Capitală, la care participă conducerea lărgită a PSD, membrii CExN, parlamentari, lideri de organizații județene, miniștri demisionari ai Cabinetului Grindeanu, dar și lideri ai ALDE, în frunte cu președintele formațiunii, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Întrebat de jurnaliști cum va fi votul de miercuri la moțiunea de cenzură, președintele PSD a spus: „Mâine va fi un vot”.

Întrebat, în continuare, cum privește acest vot, având în vedere eșecul negocierilor cu UDMR, Dragnea a arătat: „Majoritatea nu a fost făcută inițial cu UDMR”.

La întrunirea care a început în jurul orei 18,00 s-au prezentat, printre alții, pe lângă Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, Nicolae Bădălău, Mihai Fifor, Adrian Țuțuianu, Claudiu Manda, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Liviu Pop, Nicolae Moga, Doina Pană, Marian Oprișan, Paul Stănescu, Marian Neacșu, Gabriel Pâslaru, Șerban Nicolae, Titus Corlățean, Marcel Ciolacu, Eugen Nicolicea, Oana Florea, Carmen Moldovan, Natalia Intotero, Cristian Dumitrescu, Steluța Cătăniciu, Daniel Chițoiu.

Dintre miniștrii demisionari din Cabinetul Grindeanu participă: Grațiela Gavrilescu, Mihai Tudose, Gabriel Leș, Răzvan Cuc, Ana Birchall, Șerban…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE