Dragnea: Îl susţin moral pe Tudorache în salvarea clubului Rapid, sper să nu fiu acuzat de trafic de influenţă

„Mi-a zis (primarul sectorului 1, Daniel Tudorache – n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez – sper să nu mai fie şi asta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului”, a afirmat Liviu Dragnea.


Liderul PSD şi-a exprimat încrederea că şi Primăria Capitalei „doreşte” să se implice în acest demers de salvare a Clubului Rapid Bucureşti.

„Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion care nu cred că ne poate aduce deservicii”, a conchis preşedintele social-democraţilor.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că intenţionează să preia Clubul Sportiv Rapid de la Ministerul Transporturilor, spunând că a avut în acest sens o discuţie cu preşedintele clubului, Valentina Caciureac, care însă nu a oferit încă niciun răspuns. De asemenea, primarul Dan tudorache vrea să înfiinţeze o comisie care să preia marca Rapid.

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE