După 12 ani, englezii scot de la naftalină brandul TVR: un nou teaser anunță supercarul cu …

Brandul britanic TVR este pregătit să renască după o absență de 12 ani. Englezii vor lansa un supercar dezvoltat cu ajutorul lui Gordon Murray și echipat cu un motor V8 semnat de Cosworth.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Nu mai e mult și vom asista la renașterea unui brand britanic foarte iubit în rândul pasionaților de mașini rapide. După 12 ani de absență, TVR este pe punctul de a reveni pe piață cu un nou model sportiv. Debutul este programat pentru data de 8 septembrie, cu ocazia Festivalului Goodwood Revival.

Un nou teaser dezvăluit de englezi trădează partea frontală și îi face pe fanii mărcii să se gândească la refolosirea numelui Griffith. TVR a înregistrat denumirea, însă nimic nu este oficial.

Despre modelul sportiv se știe deja că va avea un motor V8 aspirat, de 5.0 litri, creat de Cosworth și asociat unei transmisii manuale cu șase rapoarte.

Dezvoltat împreună cu Gordon Murray, omul din spatele legendarului McLaren F1, supercarul TVR este așteptat să ajungă la 100 de km/h în mai puțin de 4 secunde și să atingă o viteză maximă de peste 330 de km/h.

Esential
1250
de kilograme ar urma să aibă supercarul TVR.

330
de km/h este viteza pe care ar putea să o atingă noul model TVR.

Într-un interviu recent, Gordon Murray a declarat că noul model…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE