După ce a născut, burta a început să i se mărească! Au tăiat-o, dar aproape au leşinat! Înăuntru…


Yulia Selina, o mămică de 34 de ani din Rusia, a vrut să-şi aducă pe lume cel de-al doilea copil pe cale naturală, şi nu prin cezariană. Cu puţin timp înainte de naştere, însă, medicii au descoperit că poziţia fătului punea viaţa în pericol atât mamei, cât şi copilului, aşa că au decis să o ajute să nască prin cezariană. Ce nu ştiau ei era că tocmai această intervenţie îi va pune viaţa în pericol…

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


După ce copilul a fost adus pe lume, o fetiţă de toată frumuseţea, Yulia a început să se simtă din ce în ce mai rău. „Burta mea a început să creasă brusc. Se umfla pur şi simplu. Se mărea de la o zi la alta şi ajunsese să fie mai mare decât era când aveam copilul în pântece. Cea mai mică mişcare îmi provoca dureri înfiorătoare! La început, am crezut că este o reacţie normală, cumva apărută ca efect advers al operaţiei. În scurt timp, nici nu puteam să mai stau jos, ma apăsa, mă sufoca… Iar durerile pe care le aveam mă făceau să urlu, pur şi simplu!”, a spus Yulia.

Situaţia se înrăutăţea de la o zi la alta, dar, în ciuda întrebărilor, medicii susţineau că totul este un efect al operaţiei, care avea să treacă de la sine.

„La un moment dat, mi-am dat seama că, dacă ascultam ce-mi spun medicii, copiii mei ar…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE